maanantai 3. kesäkuuta 2013

YksivuotissynttäritIlosta, siivouksesta, naurusta, kakuista, herkuista, aivan käsittämättömän lämpimästä kelistä ja varsinkin ihanista ihmisistä oli meidän viikonloppu valmistettu. Yhtä juhlatohinaa!! Kaksoset olivat hämmillään saamastaan huomiosta ja olivat eilen illalla aivan väsyneitä kun iltapuuro oli saatu syötyä. Juhlavieraat saivat oleskella terassilla ja nauttia ihanasta ilmasta. Ei kauniimpaa päivää meille olisi voitu suoda.


Kakun meille teki jälleen meidän oma kakkumestarimme ja se oli ihana. Kaksoset saivat molemmat ns. "omat" kakut ja "ukot". Omilla väreillään tietysti! :)

Yritin kolmannen kerran tehdä cake popseja ja sain ne pysymään jopa tikun päässä.. Tälläkään kertaa niistä ei maailman kauneimpia tullut, mutta hei, ne pysyivät kasassa!!! ;) Onneksi sain vähän neuvoja.. Muuten nämäkin olisi todennäköisesti epäonnistuneet.
Kaksoset saivat aivan ihania lahjoja ja yksi niistä ihanista oli Eevin kummeilta saatu lahja. Sitä on koko meidän perhe selannut eilisen ja tämän päivän tiiviisti läpi. Meillä ollaan laulettu, soitettu kitaraa ja tanssittu. Jopa meidän hitaasti lämpenevä Väinö on tanssahdellut musiikin tahdissa. Yllätyin kuinka monta laulua meidän isompi neiti oikein osaa jo laulaa. Kirjassa on 50 suomalaista lastenlaulua, joihin löytyy sanat ja nuotit ja niiden lisäksi tulee taustamusiikki. Aivan mahtava kirja! 

Tänään olemme saaneet nauttia helteistä sekä ukkosmyräkästä. Minkähänlaista keliä on huomenna tarjolla?

2 kommenttia:

  1. Ihanaa kuulla, että kirjasta on ollut iloa! Kiitokset vielä herkullisista tarjoiluista ja iloisista juhlista! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos itsellenne seurasta! <3 Tänään oli pistettävä kirja jo ylähyllylle piiloon, että patterit säilyisivät edes ensiviikkoon. ;)

      Poista