lauantai 15. kesäkuuta 2013

Touhukas lauantai

Ihanan touhukas päivä on nyt takana. Isovanhempia, ystävän kyläilyä, ruuan laittoa, höpöttelyä ja koko perheen saunomista pihasaunassa. Parasta!! Ja aivan ihanaa, kun on sellaiset isännän vanhemmat jotka tulevat auttamaan meitä pihahommissa. Meidän etupihan kivikasa on nyt vihdoin aloittanut liikehdinnän pois tieltä ja pihasaunaan tulee hanasta VESI.


Tein rakkaalle ystävälleni hänen pyynnöstään beige/valkoisen viirin. Sävyiltään se olisi voinut muuttaa jopa meille, mutta täytyy laittaa ompelukone surisemaan uudelleen ja tehdä itselle samanmoinen. 

Jossain välissä olen koittanut TAAS ommella tilkkutäkkiä. (Niiden tekoon tulee vain yksinkertaisesti himo ja niitä tahtoo aina vain tehdä uusia ja uusia.) Ja tarkoituksena olisi tehdä siitä vähän värikäämpää, kuin mitä viime aikoina olen tehnyt. Tässä on hieman maistiaisia ihanasta Tilda-kankaasta. Näytän lopputulosta, kunhan peitto joskus valmistuu.


Lauantai on jo lopuillaan ja nukkumatti heittelee jo hiekkaansa. Ensi viikolla on tiedossa mahdollisesti monta ihanaa juttua, joten tavallaan ei haittaa vaikka uusi viikko jo alkaisi. Mutta nyt ensin nautitaan loppuillasta ja tulevasta sunnuntaista. 

Niin ja hei, meidän pikkuneiti tepsuttelee jo :)  

Ihanaa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti