lauantai 22. kesäkuuta 2013

Juhannusta!


Juhannusaatto vietetty kotona ja nyt vain köllitään. Eilinen päivä meni mukavasti ruuan, herkkujen, saunomisen ja ihanien ystävien kanssa. Parasta!! Elma ja naapurin neiti jaksoivat touhuta pitkälle iltaan mutta meidän kaksi pienintä veijaria oli laitettava ajoissa nukkumaan, koska viime viikon rokotuksien vaikutus näkyi. Pientä kränttyilyä ja kuumeilua oli ilmassa ja sitä on ikävä kyllä jatkunut myös tälle päivälle.. On se ikävää, kun pieniä ihmisen alkuja kiusataan niin monella rokotuksella samaan aikaan.
Oli niin ihanaa, että aatoksi saatiin aivan mahtava keli. Vaikka hyttyset hieman illalla alkoivat vaivata, viihdyimme silti koko illan ulkona. Miehet tekivät metsän perälle pienen nuotiopaikan, missä tuli viimeiset tunnit istuttua. Ihana juhannus!


Kaiken kukkuraksi pääsin torstaina katsomaan aivan mahtavaa bändiä ties kuinka monennen kerran ja voin sanoa että kyllä tuli hiki. Sen päivän kuntoilut tuli suoritettua jammailun merkeissä.  Mahtava keikka ja mahtava reissu kaiken kaikkiaan!
Tällaista tällä kertaa. Toivottavasti teilläkin on juhannus sujunut mukavasti. Oikein ihanaa juhannuksen jatkoa kaikille! Ja muistakaa nauttia kesästä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti