perjantai 7. kesäkuuta 2013

Pinkkiä, pinkkiä!

Olen taas muutamana päivänä ottanut sudin käteeni ja maalannut ihan pikkuisia juttuja.Vanha valkoinen jakkara sai uuden värin päällensä ja ihan isännän mieliksi tein siitä sen ihanaisen vaaleanpunaisen mistä hän niin kovin tykkää. ;) Löysin yhden jakkaran meidän puuvarastosta ja toisen autotallista. Toinen niistä on vielä työn alla, kun en ole päättänyt sen lopullista väriä. Sitten kun jakkaran väri ei enää miellytä, sen voi siirtää isomman neidin huoneeseen tai kaksosten tulevaan huoneeseen.

Jakkaroiden lisäksi olen tehnyt ihanalle serkulleni samanmoisen kyhäelmän kuin meidän "Lost Socks"-naulakko. Hieman vain isompi ja tekstinä siinä on "vierastossut". Toivottavasti siitä tuli sopiva. :)


Päivät ovat menneet sisällä että pihalla, riippuen siitä onko ollut mukava keli. Välillä ukkonen on tullut lämpimän päivän jälkeen käymään ja sitä ollaan sitten ihmetelty koko porukan kanssa. Aina jossakin välissä olen koittanut saada hiottua meidän vanhaa takaovea ja seuraavaksi siihen onkin vuorossa maali. Maalaushommat eivät tässä mäessä lopu. Kun ovi olisi maalattu, pitäisi seuraavaksi siirtyä terassin aidan kimppuun. Se on silti kivaa puuhaa, saa ajatuksena pistettyä ihan jonnekkin muualle. Tosin se vaatii sen, että löytää sen ajan jostain. Noh, yöllä on monta tuntia "vapaata" aikaa.. ;) 

Nyt on kuitenkin luvassa oikein mukava ilta rakkaan ystävä perheen luona synttäreiden merkeissä. Tiedossa siis hyvää seuraa ja erittäin makoisaa ruokaa!! Nam! 

Ihanaa viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti