keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

Ruusuja

Nyt on pakko myöntää että minä olen rakastunut pastellisävyihin ja ruusuihin. En olisi tätäkään uskonut vielä vuosi sitten, mutta niin ne ajatukset vain muuttuvat. Olen ajatuksissani jo sisustanut meidän täysin keskeneräisen grillikatoksen ruusujen maailmaksi. Mutta luulen, että saan pitää ne ajatukset ihan omanani, sillä isäntä ei sitä kyllä anna tapahtua. Onneksi on kaksi tyttöä, joille voi vielä tällä hetkellä tehdä kaikkea vaaleanpunaiseen liittyvää.

Luulen, että yksi iso syy ruusuihin ihastumiseen on johdattanut tuo "rahojen viejä" - Greengate. Mutta katsokaa, ei voi sanoa etteikö nämä minun AivanIhastuttavatUudetHerttaiset Candy Mint- kuppini olisi ihanat. :) En tietenkään voinut jättää käyttämättä tarjousta, joka ihastuttavassa VillaSallassa oli eilen. Juhannus ale ja kaikki -20% mukaan lukien GG. Voih, kun mieleni olisi tehnyt ostaa vaikka ja mitä. Ihana termarini on myös kyseisestä paikasta, mutta sen olen ostanut jo aiemmin. Nyt kaikki sopivat ihanasti keskenään. Kahvivieraita vain odotellessa. 

Sain tehtyä tikkausta vaille valmiiksi minun uusimman ison peittoni. Ja jostain kumman syystä siihenkin on ilmestyt punaisia sävyjä ja ruusuja. Vielä en ole päättänyt laitanko peiton myyntiin vai pidänkö sen tällä kertaa itselläni. Olen ihastunut Tilda- kankaisiin ja tekisi niitäkin mieli hankkia varastot täyteen inspiraatioita odottamaan. Kohta saakin valmistautua Juhannukseen ja rakkaiden ystävien kanssa olemiseen. Mutta voi olla, että kuitenkin sitä ennen tämä äitee saa käydä näyttämässä hieman tanssijalkaansa ihanan bändin tahdissa..  


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti