torstai 30. toukokuuta 2013

Tuliaiset


Minä ja muksut saimme viettää ihanan aamupäivän naapurissa rakkaan ystäväni luona. Meidän isompi neiti ja ystäväni tyttö saivat polskutella lasten uima-altaalla ja pienemmät tapaukset köllivät nurmikolla. Oli niin mukavaa juoda kahvia ja syödä aivan älyttömän hyvää juustokakkua pihalla mitä kauneimmassa säässä ja mitä parhaimmassa seurassa. IHANAA kun on kesä!! Minä ja pienet nautimme! Jotenkin tuntuu että pihalla tulee oltua enemmän kuin sisällä ja sen kyllä huomaa, ainakin kämpästä. Se suorastaan huutaa siivoojaa, mutta en tiedä kuinka pitkälle se on mahtanut jo karata?

Yhtenä päivänä minun ihana "siskoni" teki minulle kultaisen palveluksen ja toimitti ikean reissulta minulle uusia ihania juttuja, joita olen toivonut jo kauan itselleni. Vihdoin sain hyllyn keittiöön.


Mielestäni oikein mukava! :) Alkuperäisen suunnitelmani mukaan, siitä piti tulla "greengate hylly", mutta niiden aika on ehkä toisenlaiselle hyllylle..;)
 


Ikean tuliaiset eivät jääneet pelkästään hyllyyn, vaan karmaiseva lamppumme olohuoneesta sai kyytiä ja tilalle asteli pienen pieni sivupöytä. Vielä pöytä on "tyhjillään", mutta luulen että ensiviikon jälkeen uutuden viehätys on loppu ja kipot ynnä muu krääsä asettuu oleskelemaan pöydälle..  Vielä kun tuo lampunjalka saisi uuden värin kylkeensä.. Isäntä tykkäisi! ;)
Tällaista tällä kertaa. Mukavaa kohta alkavaa viikonloppua. Toivottavasti ilmat suosivat ja oikein paljon onnea kaikille ylioppilaille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti