perjantai 17. toukokuuta 2013

Terassilla

Ihanaa, lämmintä!
 Täällä ollaan nautittu auringosta ja lapsoset ovat tutkineet uutta maailmaa ihmettelevin silmin. Tai ainakin nämä kaksi pienintä. Sormet käyvät terassin lautojen välissä kaivamassa mitä ihmeellisimpiä asioita ja niitä pitää tietenkin myös maistella. Sen jälkeen suututaan kun äiti toruu ja ottaa sen hyvänmakuisen "töhnän" pois suusta. Seuraavaksi ollaankin terassin kukkasissa kiinni ja kun sekin kielletään, suuntana on isosiskon leikkien häiritseminen. Kun nämä kaikki asiat ollaa suoritettu muutamaan kertaan, terassi alkaa tuntua tylsältä paikalta ja sitten etsitäänkin ulospääsyä sieltä. Äidin esteet eivät hidasta vauhtia vaan oikeastaan lisäävät intoa päästä pois. Olen huomannut että lisään omaan kahviini melko useasti jo kuumaa kahvia lisää, koska jostain syystä se kerkeää aina jäähtymään. Mutta en voi kieltää, ettenkö tällä hetkellä nauttisi tästä olosta. Välillä tietenkin tulee "harmitus"- hetkiä kun olisi kova into päästä tekemään uusia käsitöitä tai kitkeä sitä erittäin "isoa" kukkapenkkiäni. Mutta uskon, että sillekkin sitten oma aikansa löytyy. Jos ei nyt, niin muutaman vuoden päästä?!

Pienempi neitimme on ottanut jo muutaman askeleen viikko sitten ja oikeastaan vasta edellispäivänä pikkumies alkoi hieman konttaamaan. Elma rakastaa majojen rakentamista ja tänään hän teki tuolien pehmusteista huilailupaikan. Taisin itsekkin siihen muutaman kerran oikaista. :)

Muutaman hassun lämpimän päivän jälkeen olen onnistunut jo polttamaan olkapääni. Mutta ei se onneksi menoa haittaa, lisää tällaisia päiviä kiitos! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti