keskiviikko 13. helmikuuta 2013

Virkkausta


Muutama päivä on taas mennyt huristen. Eilen vietimme kaffetuksen merkeissä neidin nimipäiviä. Aamulla oli kerhoa, joten sain kaksosten pikkupäikkäreiden aikaan virkattua lattiatyynyn valmiiksi. Vähän muhkurainen se on, mutta neiti oli siihen tyytyväinen. Sisälle laitoin käyttämättömäksi jääneen superlonpatjan palasen kaksinkertaisena ja virkkasin päällisen ja pohjan sivuista kiinni piilosilmukoilla. Kerhon jälkeen se menikin heti käyttöön majanrakennukseen.

Pikku Ponit ovat meillä iso juttu tällä hetkellä ja voi sitä intoa kun nimpparipaketista tuli muiden ponien lisäksi "Apple Jack".  Viime viikolla sain tehtyä uuden maton neidille, vaikka värit ovat mielestäni mukavammat kuin edellisessä matossa, jotenkin koko maton kokonaisuus ei minua miellyttänyt. Ellei matto muuhun käyttöön mene, niin tulevaisuudessa oiva paikka voisi sille olla leikkimökki. Nyt on vain isännän rakennettava se leikkimökki.. matto sinne jo olisi. ;)Silloin kun esikoisemme oli pieni, tein hänelle pinnasänkyyn päiväpeiton. Se on ollut kaikista suuritöisin tilkkutäkki, koska olen keskustan kuvion kiinnittänyt käsin. Enää en välttämättä kyllä lähtisi tuollaista tekemään, koska en kuitenkaan jaksaisi sitä tehdä loppuun asti valmiiksi. 

Nyt päiväpeitto on ollut taas kovassa käytössä Eevillä.


Tämä päivä on ollut touhukas. Aamu alkoi kaksosten hammaslääkärillä, ystäväni kävi kahvilla, kotihommia ja illalla saimme käydä ihastelemassa pienen pientä miehen alkua. Kyllä hän oli pieni, verrattuna meidän vauvvoihin. Kaikinpuolin hyvä päivä!

Sannanen

4 kommenttia:

 1. Ihana toi tyyny!! Mun täytyy kans opetella, kunhan ensin selviä villakukkaopinnoista ja saan maton aikaseks ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Henna! Toi tyyny tulee kyllä nopeesti, kun vaa saa aikaseksi aloittaa sen. Mut kyllä sinä kuule selviit siitä matostakin, kun vaan ryhdyt toimeen! Mut nyt mua kiinnostaa mikä on villakukka?

   Poista
  2. Siis nauran täällä ihan hulluna. Villakukkaakin voin opetella sit kun selviän ilman anopin apua villaSukkien kutomisesta ja opin kirjoittamaan oikein :D Pieni moka, mut aika hauskanen!

   Poista
  3. Hahahhaa.. No oli kyllä hauska!! :) :) Mä aattelin, et nyt mä olen missanut jonkun todella hienon ja hehkeen villakukan teon. Hyvä kun en googlesta yrittäny ettiä ohjetta sen tekoon!!! ;)

   Poista