tiistai 26. helmikuuta 2013

Postin tuo, postin tuo..

Jee, vihdoin posti kuljetti meille uudet sohvat.. Ainakin melkein. Olen haaveillut uusista ihanista VALKOISISTA sohvista jo pitkään, mutta jotenkin ajatus on tuntunut hölmöltä kun näitä pienen pieniä ihmisen alkuja pyörii kämpässä. Ne valkoiset sohvat eivät olisi enää valkoisia viiden minuutin käytön jälkeen. Jotain oli kuitenkin keksittävä ja Ellokselta tuntui löytyvän apu siihen vaivaan. Pohdein ensin kauan, että koitanko itse tehdä ne, mutta.. Onneksi en siihen hommaan ryhtynyt. Tilaamani sohvanpäälliset sopivat meille mainiosti. En tietenkään osannut ostaa muuta väriä kuin sen valkoisen, mutta se ihanuus näissä on, että nämä pystyy pesemään.. Tosin äitini hommaksi se varmaan menee, kun sen aika koittaa. Oma koneemme on siihen hommaan aivan liian pieni. ;)Pakko myöntää, että meidän olohuoneemme ei oikeastaan koskaan ole näin siisti. Tältä sen kuuluisi näyttää jos ei olisi neljää tavaroiden levittäjää.. Itse en tietenkään sekoita, mutta karvaisempi puoliskoni kyllä..;)

  Tässä on jälleen yksi minun ihanista aarteistani. Vanha sivustavedettävä sänky. Se toimii meillä kissan petinä, päikkäri paikkana ja tietenkin yövieraiden sänkynä.

Vanhoista heinäseipäistä saa vaikka mitä tehtyä. Tällä kertaa tikapuut. Luulenpa että näiden paikka tulee tulevaisuudessa muuttumaan kun kaksoset lähtevät kunnolla liikkeelle.. Toivottavasti ei ihan vielä.
    

4 kommenttia:

 1. Hei! komeiltahan nuo sohvat näyttää! :) Voi että, kun saisin itsekin valkoiset sohvat. Ei tuo mies lämpeä asialle yhtään..ruskeat tekonahkasohvat taitavat silti sopia tähän elämänvaiheeseen. Taitaisivat meilläkin likastua..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tinsku! Ei tuo meidän isäntäkään niin innoissaan noista päällisistä ole, mut.. Ei se jaksa taistella enää vastaankaan ;) Mut totta turiset, ne teidän nahkasohvat ovat kyllä tässä elämänvaiheessa ihan huiput. :)

   Poista
 2. Tosi kivannäköiset pääliset! Hyvä ratkaisu sohvaongelmaan. Meillä on kaikille tutut Ikean ektorpit (nojatuoli ja kulmasohva) ihan valkoisena ja lapsia on 4 alle 6v :D Pestävät pääliset on ja hyvin ovat puhdistuneet.
  Teillä on tosi nättiä...ja siistiä ;)
  Anni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anni! Itse kyllä tykkään sohvanpäällisistä, mutta isännällä on vielä sulattamista niiden kanssa. Noh, katsotaan koska niitä sitten pestään ekan kerran ja koska kyllästytään. Uusia sohvia ei kuitenkaan hetkeen ole vielä tulossa. :) Mutta hyvä tietää, että toistenkin lapsiperheissä pesukone aina välillä pyörittää muutakin kuin vaatteita. ;)

   Poista