maanantai 11. helmikuuta 2013

"Mistä on pienet tytöt tehty?"

 Olen aikoinani sanonut, että jos minä joskus saan tytön, ei hänen huoneesta tule ikinä vaaleanpunaista. Noh, toisin kävi. Elma-neitimme joutuu nyt kärsimään äidin vaaleanpunaisesta intoilusta. Vaikka hän on välillä aika kova "poika-tyttö", iskee hänelle myös pieni prinsessa vaihe päälle. Tänäänkin hän tahtoi olla "Prinsessa Ruusunen" ja isä sai antaa hänen kaapistaan ylähyllyltä alas punaisen, tyttömäisen ja erittäin kimaltavan hameen. Hiuksia en kuulemma osannut laittaa niinkuin Ruususella kuuluisi olla. Muuttaessamme uuteen kotiin, Elma sai minun vanhan päästävedettävän sängyn käyttöönsä. Pienellä maalaamisella siitä tuli kuin uusi. "Pikkukaupungin Tarratytöiltä" olen tilannut tarran sängyn päätyyn.
Neidin sänkyyn olen tehnyt vaaleanpunaisen tilkkupeiton ja välillä se on kovassa käytössä majanrakennus peitteenä.

Olemme isännän kanssa hulluja converse-faneja ja kaksoset saivat aivan ihanan lahjan veljeni perheeltä ristiäislahjaksi jenkeistä. Miten noin söpöjä kenkiä voikaan olla?

Virkkuukoukku on viime aikoina ollut suuri ystäväni. Olen innostunut tekemään trikookuteesta mattoja. Tänään olen lopuista kuteista yrittänyt saada aikaiseksi Elmalle nimpparilahjaksi lattiatyynyä, mutta katsotaan saanko sitä vielä valmiiksi. Rakastan käsitöitä ja välillä tuntuu, etten millään jaksaisi odottaa että joku asia valmistuisi. 
Ja kaiken lisäksi, se on niin rentouttavaa! 

Hyvää yötä!

Sannanen2 kommenttia:

  1. Hei Sannanen! Kiva kun lähdit bloggaamiseen mukaan! :) Tervetuloa! :) Kivoja postauksia olet ehtinyt jo tehdä! Laita lisää kuvia käsitöistäsi, niitä olisi ihana ihastella! :) Saako blogisi linkittää omaani? T. Sanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sanna kommentista. Vielä tämä opettelua on, mutta eiköhän tämä pikkuhiljaa ala luonaamaan. Ihanaa, jos linkität blogini. Minäkin olen yrittänyt saada liitetyksi blogeja etusivulleni, mutta se on vielä jäänyt vaiheeseen.. :)

      Poista