perjantai 15. helmikuuta 2013

Köökin kaappi

Mukavaa perjantaita! Meillä päivä on kulunut kerhoilun merkeissä, kyläilyllä, hieronnalla ja käsitöillä. Isompi neiti lähti yökyläilemään mummulaan ja on outoa olla kotona kun hän ei ole pyörimässä ja hyppimässä vieressä. 

Olen suunnitellut jo monta viikkoa laittavani keittiön vanhaan "astiakaappiin" sen lasioviin verhot, koska minun kaappien järjestys ei jostain syystä vain tahdo pysyä hallinnassa. Nyt verhot antavat anteeksi hieman sotkuista hyllyn järjestystä. Olen tyytyväinen tulokseen! Niin pienellä sai ison muutoksen.
 
 Vanhat huonekalut ja tavarat ihan hehkuvat kun ne saavat uuden elämän ja uuden mahdollisuuden päästä uusiokäyttöön. Näin kävi meidän keittiön vihreälle kaapille, joka on monta vuotta vanha. Se oli perähuoneessa kaiken rojun alla. Rakastan tuota meidän vihreää kaappia. Välillä haaveilen sen maalaamista valkoiseksi, niinkuin melkein kaikki muutkin huonekalumme ovat, mutta sitten tulen taas järkiini. Kaappi on kuitenkin kokonaisuudessaan hyvässä kunnossa ja alkuperäisessä värissään. Matkan varrella on kuitenkin ehtinyt tulemaan muutamat naarmut ja kolhut, mutta niinhän se kuuluu ollakkin.

Kaksoset kasvavat hurjaa vauhtia. Eevi pysyy jo konttausasennossa ja pääsee ryömimään eteen- ja taakseppäin. Väinö tahtoo vielä vähän tarkkailla mitä isosiskot ympärillä tekevät.. Minä olisin kyllä mielissäni, jos he vaan malttaisivat vielä hetken olla aloillaan. Luulenpa, että sitten meillä alkaakin olemaan kiireiset hetket kun he päättävät lähteä liikkeelle.. On ihanaa seurata miten kaksoset naureskelevat toisilleen ja alkavat kikattamaan, kun Elma isosisko tulee heidän viereensä pelleilemään.


Raskaana ollessani kaksosista, noin viikkoa ennen synnystystä sain tehtyä kaksosille omat tilkkutäkit. Ne toimivat meillä sitterin suojina, peittoina ja lattialla oleskelua varten. 


Nyt siirrynkin leikkaamaan hieman vielä tilkkuja, kun kaksoset menivät yöunille.  
Oikein vauhdikasta ja rentouttavaa viikonloppua! 

Sannanen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti