lauantai 2. maaliskuuta 2013

Tuulta ja tuiskua

Vaikka sää on ollut tänään hurjaakin hurjempi kylmän tuulen ja lumen ansiosta, minulla on ollut rauhallinen ja mukava päivä. Mitään suurensuurta ei ole tapahtunut, kun kotinurkissa olen vain pyörinyt. Välillä tuntuu lasten kanssa lähteminen johonkin niin ylitsepääsemättömältä. On miljoona asiaa mitä pitää muistaa ottaa mukaan kahdelle vauvalle, isommalle neidille, pukemiset, riisumiset, tavaroiden viemiset autoon jne.. Kotona oleilu välillä tuntuu vain niin hyvältä vaihtoehdolta. Kaikki tavarat ovat lähettyvillä. Joskus on taas niitä päiviä, kun on vain PAKKO päästä johonkin. Tänään kuitenkin nautein siitä, kun rakas ystäväni tuli minua katsomaan. Aika kului niin hirveän nopeasti mukavalla rupattelulla ja lasten touhujen seuraamisella. 


Pienempi neitimme on nyt kovaa vauhtia oppimassa konttaamaan ja nyt sitä noustaan jo jalkojen päälle istumaan. Kaikki korkeammalla olevat asiat kiinnostavat. Väinö edelleen nauttii kun saa vaan kölliä ja seurata tyttöjen touhuja. Mielenkiintoista on kyllä nähdä, koska hänenkin menojalkansa alkaa "vipattamaan"..

Nostin tänään ompelukoneen taas pöydälle kun tahdoin tehdä sen kanssa JOTAIN. Tilkkutäkkien ompelu ei tällä kertaa napannut, vaan sen piti olla jotain pientä. Löysin sopivat kangaspalat koristani ja tein Elmalle kimperi- tyylisen pipon. Olen aikoja sitten saanut ystävältäni ihanan itsetehdyn "korun" joka päätyi nyt Elman valkoiseen pipoon koristeeksi. Pipon sisäpuolelle pistin värikkäämpää kangasta, ettei se olisi tullut liian tylsäksi. Puolen päivää neiti kulki pipo päässä sisällä. :) Ilmeisesti ihan onnistunut teos.Toivottavasti huomenna olisi huomattavasti mukavampi ilma! Viikonloppuja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti