tiistai 26. maaliskuuta 2013

"Kolmas kerta toden sanoo.."

Sillä en polttanut sormiani KUUMALIIMAN kanssa.. Jee!Viime vuoden puolella, ennen joulua olin ekaa kertaa myymässä meidän kylän joulumyyjäisissä johon tein jouluviirien, tilkkutäkkien ja joulukoristeiden lisäksi kankaisia sydänmagneetteja. Niistä oli jäänyt juuri sopivasti seitsemän pientä magneettia käyttämättä ja tein ne hyödyntäen nopean ja halvan kalenterin meidän jääkaapin oveen. Ei se välttämättä mikään kaunein ole, eikä varsinkaan maalaisromanttinen.. Mutta katsotaan miten se tulee toimimaan meidän perheessä.. Eli, muutama puinen pyykkipoika, lehdistä leikkasin suikaleet niihin värikkäistä kohdista jotka liimasin decoupage- lakalla kiinni. (Ihan mahtavaa ainetta tuo lakka jolla pystyy liimaamaan mitä tahansa paperia ja päälle jättää kiiltävän pinnan. Meidän häissä käytin sitä istuma paikkojen merkitsemisessä, jolloin liimasin nimet kiviin.) Paperin päälle kirjotin viikonpäivät ja toiselle puolelle liimasin magneetit. Sitten vain lappua kiinni, kun päivässä on jotain ohjelmaa varattuna. Ja jos kyllästyy, pyykkipojat voi aina käyttää pyykin kuivatukseen.. :)

Muutama päivä sitten kävimme hakemassa Elman kanssa pajunkissoja. Äidiltäni sain niihin lapsuuteni vanhat pääsiäiskoristeet. Värikkäät pääsiäismunat. Neiti oli niistä ihan tohkeissaan..


Pitkän tauon jälkeen päätin yrittää kutomista. Pakko myöntää, että aluksi tarvitsin äidin apua muistutuksesta miten se homma menikään. Kun muutaman hassun silmukan oli tehnyt, alkoi kaikki muistua mieleen. Taitaa sekin taito tulla sieltä samasta paikasta missä pyörällä ajamisen taito piileksii.. Kun sen kerran oppii, se pysyy mielessä, ainakin jollakin tavalla. ;)  Katsotaan miltä tuotos näyttää kun se on valmis, mutta tämänhetkinen tilanne on tuollainen.. Isäntä kovin kyselee, että olenko tekemässä hänelle siitä norjalaista villapaitaa.. ;)'

Mukavaa pääsiäisen odotusta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti