lauantai 16. maaliskuuta 2013

Sukkapeikko

Tarinan mukaan melkein jokaisessa kodissa asuu pienen pieni sukkapeikko. Hyvin oudon näköinen otus, joka on väriltään vihreä ja sen päätehtävänä on anastaa toisten sukkia. Näin ainakin meidän neiti asian kertoo kun kysytään missä hänen toinen pari sukastansa on. Todellisuudessa hän tykkää esittää välillä Peppi Pitkätossua, (josta syystä välillä voi olla eripari sukat) tai sitten hänen sukkansa ovat leikissä mukana kuten pikku ponien peittoina, luistimina käsissä tai sitten ne ovat kaloja joita kalastetaan. Jokatapauksessa, minusta tuntui että niitä parittomia sukkia on jokapuolella. Lattioilla, sängyissä, sohvien alla ja kun aamulla yrittää löytää parillisia sukkia neidin jalkaan, niitä ei hirveästi löydy. Niinpä pitkän pitkän tauon jälkeen otin sahan ei niin kauniiseen käteeni ja sahasin laudan pätkästä palasen. Maalasin laudan valkoiseksi. Tulostin sopivan tekstin paperille ja leikkasin sen ääriviivoja pitkin irti. Piirsin tussilla tekstin lautaan ja liimasin kuumaliimalla muutaman puisen pyykkipojan alas kiinni. Kas näin, ennen kuin puhtaat sukat menevät kaappiin, odotan että niiden pari tulee jostain vastaan. Ja sukkapeikko voi siirtyä seuraavaan taloon kiusaamaan. ;)
Pohdein että isännälle pitäisi myös varmaan tehdä oma "isännän tavarat"-lauta. Siihen voisi sitten ripustaa auton avaimet, lompakon, pipot ja kaikki muu tavara joka on aina hukassa.. ;)

Onneksi on taas niin, että aurinko se sieltä näyttää niin ihanasti naamaansa. Jos tänään saisi maalattua vielä muutaman pikku jutun jossain välissä. Niistä sitten lisää myöhemmin. Mukavaa lauantaita kaikille!

4 kommenttia:

 1. Ihana idea! :) Sama peikko pyörii meidänkin nurkissa! ;) Meillä ei tosin riittäisi tuo määrä pyykkipoikia... paremminkin koko seinällinen! :) T. Sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se vähän niin on meilläkin, ettei tuo määrä riitä mihinkään. :) Ja varsinkaan sitten kun kaksoset tuosta vielä kasvavat ja heidän sukkansa häviävät. Mutta mukava kuulla, että muillakin on sukkapeikkoja kylässä. ;)

   Poista
 2. Oleppa hyvä ja tee se arvotavara naulakko :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitääpä pohtia miten lompakon saa siihen kiinni ;)

   Poista