lauantai 9. maaliskuuta 2013

Lauantaita!


 Iloa, ulkoilua, naurua, väsymystä, tanssimista ja saunomista. Niistä on tämä päivä tehty. Niin ja tietenkin pienen pientä ompelua. Elma kokeili ensimmäistä kertaa hiihtämistä minun ja veljeni vanhoilla suksilla. Hieman oli neidin jalka vielä pieni niihin, mutta kyllä hän vaan kovasti koitti päästä eteenpäin. Hyvänkokoisia sauvoja ei siihen hätään löytynyt ja isommat sauvat saivat kelvata. Välillä mentiin ilman suksiakin. Oli kyllä suuri ihme, että neiti oli niin innoissaan hiihtämisestä. Ehkä hänelle olisi hankittava kunnon sukset, jotka pysyisivät jalassakin..


Päivän kruunasi kuitenkin meidän ihana pihasaunamme. Se on tehty vanhalla meiningillä ja kyllä siellä tulee vain niin erilaiset löylyt mitä sisäsaunassa. Lauteiden selkänojat on sahattu joskus sotien aikaan, joten vanhat ovat. 

Odotan huomista innolla, koska meille tulee ihania vieraita. Tapasin kaksosia odottavan äidin sairaalassa ollessani ja olemme sen jälkeen kovasti yrittäneet sopia treffejä naperoittemme kanssa. Aina on joku lapsista ollut kipeä ja nyt pidän sormeni ristissä että vihdoin näämme. Ihanaa, kun saa vaihtaa kuulumisia ja asioita sellaisen ihmisen kanssa, kenellä on myös kaksoset. Tein heidän pojilleen mustat pallopipot ja omat naperot saivat olla koekaniineina, että tuliko oikean kokoiset. 


Mukavia illan jatkoja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti