keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Autotalli makkariksi-projekti


Hiphip hurraa! Meillä tapahtuu. Autotalli on pikkuhiljaa muuntautumassa makkariksi. Yksi päivä on taisteltu betonin parissa ja sen joukosta ollaan etsitty styroksia. Usko meinasi loppua, mutta kyllähän se sieltä esiin saatiin. Nyt voidaan siis laittaa styroksia pystyyn vasten vaaka styroksia ettei "kylmä pääse kolisuttaa varpaita". Näin minulle asia selvitettiin enkä sen tarkemmin asiaa tutkinut ja pohtinut. En kuitenkaan olisi siitä sen enempää ymmärtänyt.. ;) Uskon että isäntä, oma isäni ja appiukko hoitavat homman kotiin.


Lähtötilanne on kyllä ollut täysin eri kuin tämä. Autotalli oli täynnä tavaraa ja oma aika meni kyllä etsiessä uutta paikkaa niille kaikille "rojuille". Miksi ihmisellä pitää olla ihan liikaa tavaroita, joita ei välttämättä edes koskaan tarvitse? Kaiken sen roinan lisäksi meillä oli kahdet matkarattaat, yhden lapsen vaunut ja tuplavaunut. Toisista matkarattaista ollaan nyt luovuttu, mutta voin kertoa että tuplavaunut vievät todella ison tilan..Nyt on siis otettu ihanaisen keltaiset autotallin ovet pois ja betonia haljottu. Touhu jatkuu taas ja kaiken kukkuraksi huomenna pitäisi muurari tulla kertomaan milloin hän olisi tulossa aloittamaan omaa projektiaan. Huomenna siis tiedetään onko meillä (lue: miehillä) kiire jo saada seinä muuten kuntoon.. 

Lempikaupassani oli hurjat alet ja käteeni tarttui monen monta asiaa. Muutama joululahjakin. :) Yksi ihanimpia juttuja oli kuitenkin uusi lampuvarjostin. Nyt lamppu on kuosissaan. Pitää nauttia nurkkauksesta niin kauan ennenkuin se siirtyy muualle pariovien takia..Ja voih, nyt sain vihdoin GG:n aterimilleni lisää kavereita. Nyt voi meidän KOKO perhe nauttia mukavista palloista.. Isäntäkin tykkää niin hirmuisasti! ;) Myös ihana Ib Laursenin kakkutarjotin tuli mukaani.


Ja hei mikä parasta. Meidän takapihan heinien seassa kasvaa muutama tyrnipuska. Keräsimme isomman neidin kanssa ne tyhjiksi ja nyt onkin pakastin "täynnä" vitamiinia. Jos näillä pysyisimme edes hieman terveempinä ensi talvena mitä viime vuonna! Pientä huijausta se vaatii että tuo marja menee lapsosten kurkusta alas, mutta mitäpä sitä ei tekisi jotta pöpöt pysyisivät poissa! :)


"Autotalli makkariksi"- projekti jatkuu..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti