tiistai 10. syyskuuta 2013

Autotalli projekti- osa kaksi


Muutama päivä on mennyt autotallin kimpussa. Tai oikeastaan isännällä ja appiukolla. Itse koitan kaksosten unien aikana hieman käydä siivoamassa paikkoja ja auttamassa mitä osaan, mutta eipä taida minusta suurta apua vielä tässä vaiheessa olla. Minun aikani tulee kunhan vain seinät on levytetty. Pääsen kittaamaan, hiomaan ja maalaamaan.. Kittaamisesta en välttämättä niin innostu, mutta maalaaminen onkin sitten toinen juttu. :) 

Nyt on siis vanhat levyt otettu pois katosta ja seinistä. Ainoastaan yksi seinä jätettiin paikoilleen joka on vaihdettu jo aikaisemman omistajan toimesta. Muutamista kohdista pitää vielä vaihtaa villaa, kun metsän pikku ystävämme ovat käyneet tekemässä omia koloja.. 


Ulkoseinästä on irroitettu puolikkaat tiilet, jotta muurari saisi helpommin tehtyä kauniimman jäljen. Ja meidän onneksi takapihan puuvarastossa on vielä jäljellä iso kasa samoja tiilejä mitä talossamme tälläkin hetkellä on. Joten talosta tulisi edes jotenkin yhdennäköinen. Katsotaan miten meidän käy..

Tänään ollaan saatu tehtyä alustavasti ikkunan runkoa.. 


Miehillä on ollut myös muitakin "apulaisia". Varsinkin meidän pieni termiitti on kiinnostunut MIESTEN hommista.. Milloin on ollut vasaraa kädessä tai kiivetty tikkaille. Neidit ovat vuorostaan touhunneet jossain aivan muualla, milloin metsässä, milloin omenoita syömässä..


Mutta hei, kyllähän se uusi makuuhuone sieltä valmistuu, pikku hiljaa! :) Jei! Minun suuri toive olisi saada valmiiksi jouluksi. Ainahan sitä toivoo, että jouluna kaikki olisi ihanasti ja somasti, eikä niin että joka paikka on remontti pölyä täynnä. Ja se joulukin tulee sieltä ihan pian.. :) Kovat on suunnitelmat oman makuuhuoneen ja kaksosten huoneen kanssa. Katsotaan tuleeko niistä mitään tehtyä vai kerkeääkö mieli muuttumaan jo tuhanteen kertaan.

 Palaamisiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti