lauantai 21. syyskuuta 2013

Autotalli-projekti osa kolme

(Kiitos "S" ihanasta callunasta <3

Saimme viettää eilen isännän kanssa kahdenkeskistä laatuaikaa, kun veljeni perhe tuli vahtimaan meidän hurjaa sakkia. Vaikka emme muualla käyneet kuin leffassa ja ravitsimme kupumme ruualla, oli se taas niin mukavaa.
Lastenhoitajat olivat selvinneet illasta hyvin ja mikä parasta, meillä oli siistiä kun tulimme kotiin. Lattiat oltiin siivottu leluista, tiskikone tyhjennetty eikä yhtään tiskiä pöydillä. Tehokas tuo veljen vaimo. Meille saa tulla usemminkin siivoamaan! Kiitos! <3
Autotalli- projekti on edistynyt taas askeleen verran eteenpäin. Ikkuna-aukon ympärille on tullut tuulensuojalevyjä ja muurari on tulossa jatkamaan hommiaan ensi viikolla. Suurta päänvaivaa meille tuotti värillinen muurauslaasti, jota ei meinannut löytyä sitten millään. Soitin kaikki mahdolliset rautakaupat läpi ja loppujen lopuksi armas veljeni sai hommattua meille tarvittavat laastit. Mitä tekisinkään ilman isoveljeä! <3


Mutta tosiaan, ensiviikolla valmistuu seinä ja seuraavaksi alkaakin levytys. Tai niin minä ainakin uskoisin. Sähköhommat kun on jo tehty. 

Muutamia täkkejä olen taas väkertänyt. (Okei, myönnetään täkkien kuvia on jo ihan liikaa, toivottavasti ette kyllästy) Vaaleanpunainen höystettynä vihreällä on menossa joululahjaksi ja pöllötäkki on suuntaamassa pikkuiselle tyttöselle. 
Aplikointi, tuo suuri harjoittelun vaatima alue..Pikkuiset eivät nukkuneet tänään kuin tunnin päiväunet, joten meno illalla oli sen mukaista. Nyt on kämppään saavutettu heidän osaltaan hiljaisuus ja rauha. Isäntä savustaa tällä hetkellä kalaa ja sitä saakin nauttia sitten pihasaunan jälkeen. Parasta!  Nyt hetkeksi viettämään aikaa vielä isomman neidin kanssa.

Ihanata lauantaita kaikille! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti