torstai 29. elokuuta 2013

Tyynyjä


Jälleen tänään pää lyö tyhjää. Jotenki tuntuu että se alkaa olemaan jokapäiväistä. Unohtelen asioita, kuten esimerkiksi melko tärkeän asian, uuden vaipan laiton vanhan tilalle. Muistan tehdä asiat siihen saakka, että olen pienen pyllyn saanut pestyä. Pesen omat käteni ja.. shiuhhh.. Teen jo jotain muuta.. Hetken kuluttua isompi neiti huutaa että jotain märkää on lattialla tai nään pikkuruisen paljaan pyllyn vipeltävän pitkin kämppää.. Elämä on yhtä sirkusta. Milloin joku kiipeää keittiön penkeille ja koittaa päästä keittiön pöydälle. Sitten kilahtaa jo tuhkaluukku ja lattia on ajateltu päällystää tuhkalla.. Seuraavaksi ollaankin jo vessassa tekemässä tuhojaan. Milloin syödään vessapaperia, milloin hammastahnaa. Isosiskon huoneessa on pakko käydä, jonka ovi on vahingossa jäänyt auki. Hajotetaan legotalo ja saadaan isosisko hermostumaan. Makuuhuoneen lelulaatikko on pakko myös pemottaa läpi ja kun se tulee tylsäksi, pohditaan olisiko sittenkin kukkaruukun mullan maku muuttunut sitten viime tuntien.. Välillä käydään repimässä kissalta karvoja ja toivotaan ettei saada käpälästä. Ja hei, roskiskaappi, sehän on auki...

Onneksi kuitenkin päivään mahtuu monta syliä ja suudelmaa. Helliä hetkiä ja rakkautta. Välillä päivät on superraskaita ja välillä meno ei tunnu missään! Ilman heitä pienokaisia, ei tässä elämässä olisi silti mitään järkeä. Lapset <3

Yksi iso helpottava asia on edes pienen pieni hetki ompelukoneen kanssa. Se on tainnut tulla jäädäkseen keittiöön ja se taitaa sointua jo sisustukseenkin. ;) Jokapäivä jotain pientä ja välillä vähän suurempaakin. 


Syksyä varten on tullut tehtyä muutamia pipoja. Suuri parisängyn peitto on vielä työn alla. Jossain välissä oli ommeltava ihastuttavasta Tildan kankaasta muutama tyyny ja loppukankaan hyödynsin olohuoneen viiriin. "Isoäidin tyynyä" on pitänyt yrittää jo monta kertaa ja teinkin sen ihan oman pääni ohjeen mukaan.
Salakavalasti mieleen on hiipinyt jo tonttujen aika. Naapurin emännän kanssa olemme jälleen pohtineet, "mentäisiinkö jälleen myymään joulumyyjäisiin?". Punaiset kankaat ollaan otettu jo esille ja jouluisia pikku koriste esineiden teko-ohjeita etsitään netistä. Muutama punainen joulutäkki on saatava tehtyä..:) Vaikka ollaan näinkin "hyvissä ajoin", tiedän että kiire tulee asian kanssa. 

Mutta nyt odotellaan kyllä ensin syksyä tulevaksi ja varsinkin sitä ah, niin ihanaa haravointia.. huoh! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti