lauantai 20. heinäkuuta 2013

Terveisiä kesäreissulta

Ihanat vanhempani ottivat meidän hullun katraan hoiviinsa kahdeksi päiväksi ja yhdeksi yöksi että me isännän kanssa pääsisimme jonnekkin kahdestaan. Ihana anoppini ja appiukkoni lainasivat meille heidän omaa asuntoautoaan ja matka taittui sen kanssa enemmän kuin mukavasti. Vielä keskiviikko iltana meillä oli keskustelua isännän kanssa minne auton nokan suuntaisimme. Omat ajatukseni matkamme päämäärästä olivat hyvinkin selvät, mutta hieman piti isäntää siihen suuntaan taivutella.


Nyt on kuitenkin  Porvoo nähty ja se oli IHANA. Varsinkin kaupungin vanha osa. Mitä katuja, kauppoja, putiikkeja, kahviloita, taloja.. Ah ja vielä kerran ah. Mahtavatko ihmiset siellä tajuta, kuinka ihanassa kaupungissa he asuvat. Minun ja (ehkä isännän) onneksi saavuimme sinne vasta myöhemmin iltapäivällä (Ikeassa menikin suurempi aika mitä oli tarkoitus) ja suurin osa kaupoista oli menossa kiinni tai oli jo. Mutta minulle kyllä riitti mainiosti ihailu ja katselu näyteikkunoiden ulkopuoleltakin. Kävimme nauttimassa kesäkahvilassa joen vieressä kahvikupposet ja pidättelimme hetken sadetta hyvän musiikin tahdissa.


Päivän päätteeksi menimme Porvoon leirintäalueelle muistelemaan miltä se tuntui olla taas karavaanien leirintäalueella yötä. Tuli ihan nostalgiset fiilikset, kun pienenä tyttönä kävimme joka kesä vanhempien kanssa vaunuilemassa. Oli se vaan niin mukavaa!

Jotta automatkalla ei olisi tullut tylsää, kerkesin nappaamaan ennen lähtöämme pienen kerän valkoista matonkudetta mukaan, josta olen suunnitellut jo kauan aikaa meille vessaan uutta mattoa. Aloin jo ensimmäisillä kilometreillä leikkaamaan sitä kahtia, koska se oli niin paksua virkattavaksi. En ihan saanu sitä valmiiksi, mutta tuli sekin aika autossa istuessa käytettyä hyödyksi. :)Seuraavana päivänä suuntasimme Hämeenlinnaan kautta kotiin. Sielläkin olisi mielellään kulkenut ja katsellut ympärilleen enemmän, jos vain aika olisi antanut myöden. 

Vaikka reissulla oli mukavaa, kyllä on aina mukava palata kotiin. Oli ihanaa nähdä kolme pikkuihmistä ja nähdä että vanhempani olivat "koitoksesta" selvinneet. Lapsilla oli mukavaa vaihtelua, kuten myös meillä.  

Huomenna olisi tarkoitus käyttää kaikki ilo irti isännän viimeisestä lomapäivästä ja laittaa grillikatosta taas enemmän kuntoon. Katsotaan mihin malliin se huomenna saadaan..

Sateista illanjatkoa!

4 kommenttia:

 1. OLipas kivoja kuvia reissultanne! Olitte kyllä matkanne yhdessä enemmän kuin ansainneet! Varmasti teki terää hetkeksi irtautua kotiympyröistä ja rutiineista. Asuntoautot ovat kyllä niin kivoja. Sellaisessa kelpaisi matkustella! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä niin ihanaa reissata pitkästä aikaa. Jaksaa taas kotona puuhastella lasten kanssa paljon paremmin. Ja juu, olisi kyllä niin ihanaa saada oma asuntoauto tai vaunu. Onneksi saadaan tarvittaessa uudestaan lainata Anopin ja appiukon autoa. Kuulemma ihan muksujenkin kanssa. ;)

   Poista
 2. Hei! Kivalta näyttää reissunne! :) Mekin oltiin joskus (ennen lapsia) Porvoossa moottoripyöräreissulla! Ihana kaupunki! Nyt ollaan kans lähdössä kohtapuolin asuntovaunuilemaan! :) Hyvää kesän jatkoa! Sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli Porvoo kyllä ihana paikka. Olisi tarvinnut olla vain enemmän aikaa (ja rahaa) että olisi voinut ihastella putiikkeja enemmän. ;) Mutta vautsi, moottoripyörällä. Te olette hurjia ;) Nauttikaa vaunureissustanne. Se on ihanaa!! Tahtoo pian uusiksi. Mutta taitaa mennä meillä ensi kesään.. Oikein ihanaa kesän jatkoa myös teille sinne ihanaan kotiin!!

   Poista