tiistai 2. heinäkuuta 2013

Hoitotätinä on mukavaa!Sain meinaan ihanan yllätyksen minun "hoitolapseltani", joka meillä on vieraillut noin kerran viikossa. Hänellä alkoi "kesäloma" ja hoitotädeillehän on tapana tuoda joku pieni muistaminen, eikö? Miten neljävuotias poika osasikaan ostaa ihanan kupin ;) Kiitos L:n porukka!! Nyt tämä näyttää kyllä vahvasti siltä, että toinen tuollainen kuppi on haettava. Kaksin aina kaunihimpi.. vai miten se nyt meni? ;)


Muutamat päivät on menneet takaoven ja sen ympäristön kimpussa. ( Tällainen on meidän tämänhetkinen kaaos, kuva ei ehkä ole maailman kaunein.. ) Aina kun on ollut vain mahdollista isäntä on värkännyt betonihöskän päälle terassia ja takaoven hiomisen jälkeen, keltainen maali sai päälleen, mitäs muutakaan kuin valkoista. Muutama askel pitäisi vielä päällystää, öljyä ja sitten etuoven puolelle sama homma.


Olen myös päässyt taas muutaman askeleen lähemmäs unelmaani. Hiljakseen sitä päin mennään, mutta onneksi aikaa on vielä, koska hetkeen ei uuden makuuhuoneen remontointi ala.. Sain tilaukseen vaaleanpunaisen viirin ja sydämiä joista muutaman lantin saan laittaa taas säästöön. Seuraavaksi alankin tekemään tilkkutäkkiä, jota seitsemänvuotias kummipoikani odottaa.. Nyt ei täkki saa ylleen kyllä vaaleanpunaista tai ruusuja, vaan jotain ihan muuta. :)

Mukavaa heinäkuun alkua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti