perjantai 18. lokakuuta 2013

Kirjaloota

Heissan ja mukavaa perjantai ehtoota!Minulla on lojunut monta vuotta nurkissa vanha loota eli laatikko, jolle olen koittanut keksiä vaikka mitä ominaisuuksia. Ensimmäisen vuoden se taisi oleskella vanhan kodin autotallissa, kunnes se siirtyi uuteen kotiimme. Täällä se toimi hetken kukkalaatikkona ulkona, mutta ei se siihen ollut oikein hyvä ratkaisu. Kukkaset olivat liian matalalla ja vaikka mitä. Puukopaksikin sitä suunnittelin, mutta en edennyt ajatuksessa niin pitkälle, että olisin osannut pienentää rakoja laatikon pohjalla.. 


Nyt kun sain uuden ajatuksen sen mahdollisesta käytöstä, kävin sen jälleen kaivamassa kaiken ryjän alta puuvarastostamme. Seuraavaksi oli suunta "honkkariin" ja rullien ostoon. Rullien kiinnitys ja kirjat sinne.  (Ja ehkä muutama lelukin..)Meillä on tällä hetkellä niin paljon kirjoja, joten osalle niistä oli keksittävä edes joku pieni säilytyspaikka. Viime aikoina kirjat ovat pöyrineet ties missä. Lattioilla, sohvilla, sängyissä ja vessassa.. Edelleenkin kirjat pyörivät samoilla paikoilla: Lattioilla, sohvilla, sängyissä ja vessassa.. Mutta nyt meillä on joku paikka minne ne viskoa päivän päätteksi. Isommalla neidillä on omat tärkeät kirjat huoneessaan ja pienemmät termiitit saivat nyt laatikon. Nooh, joskus laatikko on kyllä tyhjä kirjoista, kun jompikumpi kaksosista TAI pahimmassa tapauksessa MOLEMMAT ovat hypänneet kyytiin mukaan.. 

  
Katsotaan kuinka kauan loota kestää näiden hurjien menoa..

Tänään sain nähdä miltä näytän kun vanhenen ja hiukseni harmaantuvat.. Olin nimittäin hiomassa makuuhuoneen seiniä. Huh, mikä homma. Ja huomenna jatkuu.. Kyllä se onkin sitten pölyistä hommaa. Toivotaan, että saisimme sen pian pois alta.

Nyt kuitenkin nauttimaan ei niin terveellistä iltapalaa isännän kanssa.
Mukavaa viikonloppua kaikille!1 kommentti: