keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Terassikahvit

Nyt se sitten vihdoin tapahtui..
Lumet ovat olleet jo hetken pois meidän terassilta, (kiitos äidin ahkeran lapioimisen) mutta kertaakaan ei ole vielä kahvia siinä nautittu, kunnes sitten tänään. Aina on ollut muita hommia, vettä on satanut tai vain muuten tuulinen päivä. Tänään oli kuitenkin oiva ilma olla pihalla ja vain naatiskella. Kevät on mukavaa! Vielä ei olla tuotu meidän isompaa terassipöytää pihalle, jos kuitenkin tulee vielä isoja rankkasateita. Ettei se sitten vain mene pilalle, kun terasilla ei ole mitään suojaa johon pöytää voisi siirtää. 

Tänään kuitenkin kelpasi hyvin vanha pyöreä pöytäni, joka kyllä huutaa jotain maalia kylkeensä. Onneksi kesä on vasta tulollaan. Ilmeisesti pitää laatia "to do"-lista että hommat tulisi varmasti tehtyä kesän aikana. 

Viime syksynä ostin VillaSallasta puisen tarjottimen joka on nyt muutamaan otteeseen ollut käytössä.   

 
Vaikka lauantai oli neidin ja isännän juhlapäivä, sain minäkin pikkuruisen lahjan minun ihanalta ystävältäni. Hän oli pistänyt korvan taakse, kun olin sanonut joskus hänelle että olen ihastunut nykyään vaaleanpunaiseen. Kun hän oli nähnyt tämän pyyhkeen se oli kertoman mukaan huutanut nimeäni. :) Ihana! Isäntä on kyllä erimieltä näistä VAALEANPUNAISISTA hömpötyksistä! ;)  


Yhtenä päivänä ihmettelin mitä meidän keittiön ikkunasta oikein näkyi. Kolme peuraahan siellä pellolla tönötti. Ja ne viihtyivät siellä vielä yllättävän kauan.  Oli se hyvä että muutamat puut tuli kaadettua talvella. Nyt näkee mitä pellollakin liikkuu. Muitakin eläimiä ettei vain susia.. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti