sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Kutsukortteja

 Edellispäivän VillaSalla sisustuskutsut olivat kyllä iso piristysruiske tähän kotielämään. Kaikkea aivan ihanaa oli näytillä ja mieleni olisi tehnyt ostaa vaikka ja mitä. Ainoa asia tällä kertaa mikä jäi käteen oli rautainen "kippo/kori", joita olen ihaillut jo jonkun aikaa. Suunnitelmissa olisi saada joskus se ihana valkoinen hylly keittiöön, johon voisi saada kaikkea kivaa näytille. Korille on varattu yksi osa hyllyä. Ja hei, yhtään GreenGatea en ostanut. Vaikka mieleni kyllä teki.. ;)


Aloitimme Elman kanssa tekemään hänen syntymäpäivilleen kutsukortteja. Koska pikkuponit ovat nyt se "juttu", niin neiti saikin ison homman itselleen. Hän sai värittää kutsuihin tulevat pikkuponien kuvat. Kuvista ollaan oltu innoissaan, niitten kanssa ollaan leikitty eikä niitä millään maltettaisi liimata kutsuihin. Lupasin että muutaman hän saisi liimata kynäkipponsa kylkeen, kun tuunaisimme purkin Nalle puhit pois.

Päivät tuntuvat jotenkin pitkiltä, kun lapset sairastelevat edelleen. Ystävän luokse ei voi mennä katraan kanssa, ettei flunssa tartu heille. Kaiken lisäksi täälläpäin on aamusta asti satanut lunta ja se ei miellytä minua yhtään. Eilen koitin taas ottaa terassin lunta pois, että se aamuinen kahvi hetki terassilla onnistuisi mahdollisimman pian. :) Nyt kyllä tuntuu siltä, että meillä on vielä juhannuksenakin lunta. Sitä on niin paljon. 

Kaikesta huolimatta oikein ihanaa sunnuntai päivän jatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti