lauantai 20. huhtikuuta 2013

Synttärihumua

Meillä ollaan vietetty juhlia taas tämä päivä ja äiti sekä tytär ovat tyytyväisiä. Luultavasti myös isäntäkin. :) Vaikka sitä kuinka aloitti aamulla aikaisin touhut, meinasi silti tulla kiire. Luulen, että se tulee minulle joka ikinen kerta vaikka kuinka yritän olla ajoissa. Nyt on kuitenkin vatsat täynnä kakkua, pitsaa, piirakkaa, muffinsseja jne.. Oikein herkuttelupäivä. 

Ylimääräistä aikaa aamulla minulta vei minun epäonnistuneet Cake popsini. Kaikki ei mennyt niinkuin strömsössä.. Kuten kuvista pystyy päättelemään. Noh, onneks tarjottavaa oli kuitenkin aivan liikaa, joten niiden uupuminen ei haitannut mitään. Itseäni vain harmitti, kun lupasin neidille niitä tekeväni. Noh, aina ei voi onnistua. Ei ainakaan näillä minun taidoillani. Varma tuote hyppysissäni on nuo muffinssit ja tällä kertaa tein niihin kuorrutteen. Ja se jopa maistui hyvälle. ;)


Onneksi lähipiirissä on leipuri joka rakastaa kakkujen tekoa. Neiti sai toivomansa poni kakun ja oli se kyllä hyvää vadelma täytteensä kanssa. Onneksi tätä herkkua jäi vielä huomiselle päivälle. Vatsa kiittää!!! ;)
Tämän kuun synttärijuhlat on nyt juhlittu ja seuraavaksi odotellaankin kaksosten yksivuotis juhlia. Onneksi tässä on kuitenkin muutaman kuukauden huilit. On tämä juhliminen rankkaa puuhaa. Päivän päätteeksi neiti väritti lahjaksi saamaansa "Pikku Poni"- värityskirjaa. Pikku Poni tavarat oli selvästi mieluisia ja "Pinkie Pie"- poni pääsikin Elman viereen nukkumaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti